/ Smycken

Tävla och vinn: Diamantring Light Duette, värde 48.000:-

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VI HAR EN VINNARE!
Vår mest populära ring för förlovning och vigsel är Light från Sandin 1956, omsorgsfullt tillverkad i vår ateljé i Göteborg. En fjäderlätt kollektion för kärlek som väger tungt! Nu kan du vinna denna gnistrande diamantring: Light Duette med oval diamant samt stenar på sidan av ringskenan. För ditt frieri eller som drömring på ett kommande bröllop!

Uppdatering 3/4 2020:
TACK alla som var med och tävlade!
Vi har en vinnare bland de som gissade rätt på diamantens storlek i carat. Rätt svar: 0.52ct

Vår vinnare: Marcus Thorström – stort grattis!
Motivering: ”Jag tror min tjej kommer bli helt överlycklig om hon får en sådan ring, speciellt om det är helt oväntat i soffan en fredagskväll!”


Startskottet äger rum 15/2 2020 på mässan Bröllopsfeber i Göteborg, där vi visar vårt fina sortiment kärlekssmycken. För att tävla gissar du vikt på den stora ovala diamanten i carat – samt besvarar utslagsfrågan: "Berätta om drömtillfället då du får/ger fantastiska Light Duette av/till någon speciell." Du tävlar på Instagram eller Facebook.

Drömmer du om en fantastisk diamantring som pryder ditt finger på din bröllopsdag? Eller planerar du ett frieri som det slår gnistor om? Välkommen att tävla!

ALLT OM TÄVLINGEN

Dina svar vill vi ha på Instagram eller på Facebook, i kommentarsfältet till tävlingsposten senast 31/3 2020.

För att vinna behöver du gilla/följa oss på Instagram och/eller Facebook. Fullständiga tävlingsregler hittar du längre ner på sidan.

Vilken storlek i carat är den ovala diamant som är infattad i denna Light Duette? Vad tror du?

tavling_2

TÄVLINGSREGLER: SÅ HÄR TÄVLAR DU PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK

  • Gilla oss på Facebook eller följ oss på Instagram; här hittar du vår tävlingspost med bild på ringen vars diamant du ska bedöma vikten på.

  • I kommentarsfältet till tävlingsposten vill vi att du gissar den ovala diamantens vikt i carat samt besvarar utslagsfrågan:

"Berätta om drömtillfället då du får/ger fantastiska Light Duette av/till någon speciell." Det vill säga delar ett "JS Moment" som du drömmer om!

Till exempel: att ta emot ringen i skidbacken över en kopp varm choklad. Eller som en överraskande dessert på en mysig middag för två. Kanske drömmer du om att fria på stranden, första kvällen på semestern. Eller att få överräcka ett litet paket till din älskling en måndag morgon och förvandla vardag till fest!

Berätta om ett härligt ögonblick, ett "JS-moment"! Du skriver med egna ord – och väljer själv om det blir långt eller kort. Senast 31/3 2020 vill vi ha ditt bidrag.

  • En jury väljer ut vinnaren bland de som gissat rätt diamantvikt (eller närmast rätta svaret) med drömtillfället som utslagsfråga. Vinnaren presenteras på Facebook och Instagram fredag den 3/4 2020.

Regler för deltagande

För att vara med i tävlingen måste du vara 18 år fyllda. Du ska följa Jarl Sandin på Instagram alternativt gilla oss på Facebook och i det öppna kommentarsfältet svara upp mot tävlingsuppgifterna. Genom att delta godkänner du till att medverka i att ditt drömtillfälle används i vår marknadsföring och syns i vår social media.

Följ oss på Instagram:
https://www.instagram.com/jarlsandin.se/
Gilla oss på Facebook:
https://www.facebook.com/jarlsandin/

Anställda hos Jarl Sandin får ej delta i tävlingarna.

Tävlingens början och slut

Tävlingen pågår den 15 februari-31 mars 2020 på Jarl Sandins konton på Instagram och Facebook.

Vinnare och leverans av vinst

Vinnare kontaktas senast 3/4 2020 via Facebook/Instagram och presenteras den 3/4 2020 i våra sociala kanaler.

Vinst och vinstens värde

Vinsten är en Light Duette Oval i roséguld med oval diamant samt stenar på sidan av ringskenan. En diamantring från Sandin 1956, tillverkad i vår ateljé i Göteborg.

Totalt vinstvärde: 48.000:-.

Vinsten går ej att byta mot kontanter eller mot andra smycken. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vid frågor om tävlingen kontaktar du info@jarlsandin.se.

Jury och vinnare

Juryn består av representanter från Jarl Sandin Watches & Jewellery. Juryn väljer ut vinnaren bland kommentarer i kommentarsfältet till tävlingen. Bidragen bedöms efter rätt svar på faktafrågan samt känsla och relevans i personliga kommentaren vid utslagsfrågan. Juryns beslut kan inte överklagas.

sandin-anneli-jul2018
Anne-Li Johansson, chefdesigner hos Sandin 1956, som ritat och skapat serien Light som blivit en stor succé.

De gamla grekerna kallade dem gudarnas tårar. Romarna trodde de var flisor från stjärnorna. Båda hade en poäng! För livet har sina stunder och för de mest magiska ögonblicken passar endast diamanter.

Lycka till i vår tävling med chans att vinna vigselringen du drömmer om.

Tips för dig som vill tävla!
Lär dig mer om diamanter och vad som avgör kvaliteten och därmed priset på din diamant - som de grundläggande 4 C: CARAT (vikt), CUT (slipning), COLOUR (färg) och CLARITY (klarhet)!

Läs om diamanter och begreppet "carat" i vår blogg >>
Diamanter, hårda men sköra >>
Jarl Sandin, pionjär och först i Sverige med att redovisa diamanters kvalitet >>
Vi tar ansvar för din ring: återvunnet guld samt etiska och konfliktfria diamanter >>
Se våra ringar för förlovning och vigsel >>