/ Smycken

Vackra smycken och premiumklockor? Alltid starka erbjudanden hos Jarl Sandin.

Hos Jarl Sandin guidar vi dig till utvalda smycken och kvalitetsklockor att älska och bära under lång tid. Oavsett om du vill handla online eller besöka vår butik i Göteborg, där du kan prova favoriter eller upptäcka nytt. Vi har även ringen som känns i hjärtat för dig som planerar förlovning eller vigsel.

Vårt erbjudande omfattar:
Hållbart hantverk - Personlig rådgivning - Dina favoritsmycken - Förlovning & vigsel - Premiumklockor - Certifierade urmakare - Egna guldsmeder - Diamantexpertis - Köper & återanvänder ditt byrålådsguld

Sedan 1956 har vi fokuserat på hantverk där kvalitet går hand i hand med ansvar för hållbarhet och miljö. Som familjeföretag och en av landets största juvelerare vill vi förstärka den hållning som utmärker vårt eget varumärke Sandin 1956. Utöver egen design säljer vi kvalitetssmycken och klockor från alla tongivande varumärken. Ett långsiktigt arbete där våra medarbetare äger specialistkunskap och passion för sitt uppdrag.

Vårt erbjudande är långsiktigt – ett kretslopp baserat på smycken, juveler och klockor av hög kvalitet kombinerat med omsorg, service, reparationer och återbruk.

hantverk1

Erbjudande: Hantverk i harmoni med dina värderingar

För oss och vårt eget varumörke Sandin 1956 är långsiktighet och noggranna val av material en grundsten. När det gäller guld arbetar vi endast med återvunnet material från gamla smycken vilket bidrar till ett evigt kretslopp. Vi handlar enbart med certifierade diamanter som är ekovänliga och etiska i alla steg de tar. Vi infattar endast äkta, naturliga diamanter och gärna återvunna diamanter som sparar på planetens resurser.

radgivning

Erbjudande: Dina favoritsmycken och personlig rådgivning med fingertoppskänsla

Om du vill prova smycken eller ha personlig rådgivning så finns vi för dig, oavsett om smycket är till dig eller till någon annan. Vi har tid för varje kund och du kan riskfritt köpa present och ge bort ett smycke fint inpackat med en veckas full returrätt eller bytesrätt i två veckor. Vi bjuder även på ett års försäkring som täcker skada, stöld och förlust vid köp över 750 kronor.

Vårt långsiktiga arbete har gett oss förtroendet att som återförsäljare representera världens mest framstående märken. Vi har oftast det du söker, och är gärna ditt bollplank.

Genom långa samarbeten med branschens favoriter och fingertoppskänsla för nya trender hittar du kvalitetssmycken från alla tongivande designers och varumärken hos Jarl Sandin. Vi representerar stolt varumärken som Ole Lynggaard, Efva Attling, Georg Jensen, Engelbert Stockholm, Dulong Fine Jewelry, Drakenberg Sjölin, Sophie by Sophie, O'Dwyer, By Birdie, Gynning Jewelry, Thomas Sabo, Michael Kors samt vår egen unika design och tillverkning, Sandin 1956.

Erbjudande: Ringen som känns i hjärtat

Vi har ett brett vigselsortiment: från frieri och förlovning till vigsel och förnyade löften. Söker du en helt unik vigselring så designar och tillverkar vi gärna en som matchar både dina drömmar och din budget.
jarlsandin-vigselringar-handDrömmer du om en fin diamantring så hjälper vi dig hitta rätt.

Erbjudande: Klockor för varje varje smak och preferens

På vår fina uravdelning hjälper våra klockexperter dig hitta rätt bland klassiska klockor, mekaniska urverk, kronografer, eleganta mästerverk och trendiga ur. Tryggt köp med äkthetsbevis hos Jarl Sandin, som i många fall är den enda återförsäljaren i Västsverige. Dessutom erbjuder vi service av ditt kvalitetsur med egna certifierade urmakare i huset. Premiummärken som IWC, Breitling, Cartier, Hublot, Omega, Tag Heuer, Longines, Sjöö Sandström, Tissot, Certina och utöver det – vackra, trendiga klockor att bära som smycken presenterade av Michael Kors, Georg Jensen, Efva Attling och Calvin Klein. Vi är stolta över att få dela vår passion och kunskap med dig som kund.
jarlsandin-omega-seamaster03Vi har ett unikt sortiment kvalitetsur och våra säljare ger dig gärna en spännande upptäcktsfärd med fakta och upplevelser.

Erbjudande: Certifierade urmakare som ger din klocka ett långt liv

I vår urverkstad i huset arbetar varje dag ett team professionella urmakare som servar och reparerar kvalitetsur, med målet att återställa din klocka till ursprungsskick. Din klocka är inte bara ett dyrbart och älskat föremål, det är även ett tekniskt mästerverk som precis som bilar och andra precisionsinstrument måste servas regelbundet. Normalt slitage behöver åtgärdas och för att din klocka ska vara fortsatt vattentät behövs packningar bytas ut med jämna mellanrum.
klocka1

För att fortsätta utveckla vår service gjorde vi nyligen stora investeringar i specialverktyg samt i en multimaskin, vilket krävde viss ombyggnad av våra lokaler.

Multimaskinen är ett lyft för reparation och service, och rymmer inte minst en avancerad polerfunktion som ger oss möjligheten att behålla klockans ursprungliga design, textur och form.

Verkstaden har även en lasersvets, som gör att våra noggranna urmakare kan laga skador i alla metaller som andra metoder inte kan åtgärda.

Hos Jarl Sandin kan du känna dig trygg när du lämnar in din klocka. Alla våra urmakare är certifierade på de varumärken vi säljer. Vid mer komplicerade urverk, exempelvis turbillon, så skickas din klocka till sin schweiziska tillverkare – men annars stannar den för bedömning i huset.

smide

Erbjudande: Guldsmeder som smider drömmar och bevarar minnen

I vår ateljé en trappa upp arbetar ett team fackmän. Våra guldsmeder tillverkar smycken och juveler med noggrant utvalda material, som återvunnet guld, äkta, naturliga diamanter som är certifierade, etiska och ekovänliga. De tar även hand om äldre smycken, älskade favoriter som behöver lagas eller renoveras för att få ett långt liv med dig. För oss är det självklart att ta ansvar för hållbarhet och miljö när det gäller val av material till våra egna smycken.

Att se till och säkra att du alltid får den diamantkvalitet du betalar för är ett löfte från huset Sandin, och ett arv från vår grundare Jarl Sandin.

jarlsandin-diamant-fattning

Erbjudande: Diamanter och endast äkta, naturliga och gärna återvunna

Diamanter är ett av våra specialistområden! För ett otränat öga är det svårt att avgöra en ädelstens kvalitet - men hos oss sitter kunskapen bokstavligen i väggarna. För vår grundare Jarl Sandin var det viktigt att hans kunder förstod hur de skulle betrakta och värdera diamanten i sitt smycke - så han utbildade dem! Han blev pionjär och först i Sverige med att redovisa diamanters kvalitet, något som idag är en branschstandard.

72343348_3323067431097397_8105688892075671552_o

Erbjudande: Vi köper ditt gamla guld och vi återanvänder det

Sälj ditt begagnade guld till Jarl Sandin så gör du samtidigt miljön en tjänst. Vi ger dig bra betalt för allt från skrotguld och tandguld till halsband, armband, örhängen och ringar av guld som du inte längre använder. Säljer du ditt gamla guld till oss så smälter vi ner det och tillverkar nya smycken av det. På så sätt kan ditt guld återanvändas och i ny form skänka glädje till någon annan.
reuseLäs mer om hur du säljer guld du inte längre använder

Till webshop >
Se klockor >
Se smycken >
Se smycken för vigsel >
Se smycken från Sandin 1956 >

För familjen Sandin är det yttersta beviset och kvittot på ett hållbart företagande att vi i över 60 år kunnat erbjuda smycken och klockor som kan gå vidare och gå i arv i generationer. Tack för ditt förtroende och välkommen till oss, alla dagar.