/ Smycken

Cocktailevent med gästande Efva Attling

Tidigare i våras gästades vår butik av den fantastiska designern Efva Attling. Det var inte bara premiär för en helt ny shop-in-shop med Attlings fina kollektioner i guld, silver och vårens nyheter. Det var även tillfället då vårt helt unika designsamarbete presenteras: one-of-a-kind cocktailsmycken utifrån ädelstenar som vår grundare Jarl Sandin köpte in för 50 år sedan.

mindre_bild_academy_01

Jarl Sandin är en av Efva Attlings första återförsäljare. Vi tog in hennes första kollektion 1996 och vi är fortsatt överförtjusta. Med Efva på besök i butiken laddar både vi och våra kunder härlig energi!

stor_bild_academy_03

Storyn bakom Efvas cocktailsmycken

Kvällen bjöd på visning av unika juvelsmycken. One piece-juveler som alla är designade av Efva Attling med utgångspunkt från ädelstenar som Jarl Sandin köpte in tidigt 1970-tal: Akvamarin, smaragd, korall, månsten och morganit. Speciella stenar och former som sedan dess har vilat i vårt kassaskåp.

mindre_bild_academy_13-1

mindre_bild_academy_06-1

2022 har dessa ädelstenar äntligen hittat sitt rätta sammanhang, kompletterade med designerns egna diamanter, stenar och pärlor! Nu lekfullt infattade i Efva Attlings "one of a kind"-juveler.

mindre_bild_academy_03

"Så roligt att bröderna Sandin hittade dessa stenar från 1970-talet i sina gömmor. Jag har designat med fantasi & lekfullhet. Budskapet är recycling."

Efva Attling

stor_bild_academy_05

Designprocessen bakom Tower of power

Under kvällen berättade Efva om samarbetet och delade intressanta detaljer kring designprocessen som ledde fram till smycken som vi alla är oerhört stolta och imponerade av.

mindre_bild_academy_09

Här ger Efva detaljer kring en av cocktailringarna:

”Till denna ring har jag använt månsten, korall och en cabochonslipad smaragd från Jarl Sandin samt som pricken över i – en egen pärla. Jag valde att infatta stenarna i silver för att förstärka den mjukhet som stenarna utstrålar. För att alla stenar skulle rymmas ställde jag dem upp. Vad ringen heter? Tower of Power!”

stor_bild_academy_02-1

Helt ny shop-in-shop för Efva Attlings smycken

Gästande Efva Attling invigde samma kväll sin nya, fräscha shop-in-shop hos Jarl Sandin, fylld av hennes fantastiska kollektioner i guld, silver, med pärlor, diamanter, ädelstenar samt slående juvelsmycken. Självklart även vårens nyheter, presenterade på ett inspirerade sätt.

mindre_bild_academy_11

mindre_bild_academy_12

Hos Jarl Sandin är vi stolta över ett långt, inspirerande samarbete som gett oss förmånen att kunna erbjuda Efva Attlings livshistoria i smyckekonst till våra kunder sedan 1996.

stor_bild_academy_04

Stolt samarbete sedan 1996

Efva Attling är ett av Jarl Sandins viktigaste varumärken och vi var en av de första som tog in hennes smycken. Hon är unik på många sätt, inte minst genom att hon ofta hämtar storyn bakom sina smycken från sitt eget liv. Vackra, söta, häftiga, tuffa, eftertänksamma smycken som speglar hennes livsval, insikter och hennes karriär. Efva ger väldigt mycket av sig själv och lyckas på så sätt knyta an till våra kunder, såväl kvinnor som män.

Efva Attling har definitivt åstadkommit mycket under sin karriär. Inte minst att boosta människor med olika stil och smak med sin lyxiga folklighet, sina klassiker och kaxiga statementsmycken. Hon har gått från musik- och modellkarriär till att verka som internationell designer och sedan 2018 är Attling även officiell svensk hovleverantör. Efva Attling är i ständig rörelse och släpper säsongsbetonade kollektioner som bara säljs under begränsad tid – Limited editions där hon tar ut svängarna. Ytterligare en anledning att hålla koll på varumärket!

The Efva story continues!

mindre_bild_academy_05

Tips för att välja rätt smycke från Efva Attling

Bredden gör Attling svår att stoppa in i ett enda fack. Att inte vara förutsägbar har istället blivit hennes signum. Efva Attling är ett underbart universum, hur väljer jag rätt?

Du kan smidigt handla i vår webhop där vi erbjuder ett stort sortiment Attling i guld, silver samt juvelsmycken. Ett annat tips är att besöka vår butik där vi kan hjälpa dig personligen och där vi erbjuder alla fördelar med att handla från Jarl Sandin:

  • Säljare hos Jarl Sandin erbjuder personlig rådgivning med känsla för styling oavsett om smycket är till dig eller till någon annan.
  • Vi har tid för varje kund samt stor kunskap i Efva Attlings stora sortiment.
  • Du kan riskfritt köpa present och ge bort ett smycke fint inpackat med en veckas full returrätt eller bytesrätt i två veckor.
  • Vi bjuder även på försäkring på ett år som täcker skada, stöld och förlust vid köp över 750 kronor.

Till Efva Attling i vår webshop >