/ Diamanter

Tävlingen är avslutad! Designa din vigselring, en unik diamantring – värde 60.000:-

VI HAR EN VINNARE. Rätt svar dvs diamantens storlek i carat är 0.51ct. Nedan presenterar vi vinnaren!
Har du ditt bröllop inbokat under 2019? Då är tävlingen öppen för dig. Startskottet äger rum 16/2 på mässan Bröllopsfeber i Göteborg. I vår monter på Bröllopsfeber visas guldet vigselringen ska smidas av och diamanten som ska infattas. Din uppgift: gissa storleken på diamanten i carat! Du tävlar nämligen på Instagram eller Facebook, där du gissar stenens storlek och gör en personlig motivering. Vinner du får du i samarbete med vår designer rita din drömring och bära den på ditt bröllop – och i resten av ditt liv. Diamantringen blir din för evigt!

VI HAR EN VINNARE - STORT GRATTIS!
Vår vinnare heter Anni-Maria Loukasmäki - som gissade precis rätt på diamantens vikt: 0.51ct
Motivering: "Din för evigt: kärlek som aldrig slutar men växer och utvecklas"

Anni-Maria gifter sig med sin Carl den 27 juli 2019 och kommer då kunna bära en unik diamantring i egen design. Tillverkad i Göteborg hos Jarl Sandin.

Paret är bosatt i Stockholm så Jarl Sandin bjuder på två hotellnätter på Elite Hotel i Göteborg för att matcha tidpunkten när ringen ska planeras ihop med vår designer, i ateljén i Göteborg.

Vi återkommer med rapporter från designmötet och arbetet med att tillverka en unik vigselring för Anni-Maria & Carl.

ALLT OM TÄVLINGEN
Drömmer du om en fantastisk enstensring som pryder ditt finger på din bröllopsdag? Kanske kan du sluta drömma! För att tävla ska du gissa diamantens storlek i carat – samt ge din personliga tolkning till vår slogan: "Din för evigt".

Dina svar vill vi ha på Instagram eller på Facebook, i kommentarsfältet till tävlingsposten senast 17/3 2019. För att vinna behöver du gilla/följa oss på Instagram och/eller Facebook samt ha en vigsel planerad under 2019. Fullständiga tävlingsregler hittar du längre ner på sidan.

Hur många carat är denna diamant på, vad tror du?

js-tavling-vigsel-856

De gamla grekerna kallade dem gudarnas tårar. Romarna trodde de var flisor från stjärnorna. Båda hade en poäng! För livet har sina stunder och för de mest magiska ögonblicken passar endast diamanter.

sandin-anneli-jul2018
Anne-Li Johansson, designer hos Jarl Sandin, kommer att designa ringen tillsammans med vinnaren.

Lycka till i vår tävling med chans att vinna vigselringen du drömmer om.

TÄVLINGSREGLER: SÅ HÄR TÄVLAR DU PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK

  • Gilla oss på Facebook eller följ oss på Instagram; här hittar du vår tävlingspost för DIN FÖR EVIGT med bild på diamanten som ska infattas.

  • I kommentarsfältet till tävlingsposten vill vi att du gissar diamantens storlek i carat samt ger din personliga tolkning till vår slogan: "Din för evigt". Exempelvis: vad betyder ditt bröllop för dig? Eller vad symboliserar ringen för just dig? Eller någon annan association du får! Du skriver med egna ord – och väljer själv om det blir långt eller kort. Senast 17/3 2019 vill vi ha ditt bidrag.

  • En jury väljer ut vinnaren bland de som gissat rätt diamantstorlek (eller närmast rätta svaret) med personliga tolkningen som utslagsfråga. Vinnaren presenteras på Facebook och Instagram den 20/3 2019 - och får designa ringen tillsammans med Anne-Li, designer hos Jarl Sandin.

Regler för deltagande

För att vara med i tävlingen måste du vara 18 år fyllda och ha en vigsel planerad under 2019. Du ska följa Jarl Sandin på Instagram alternativt gilla oss på Facebook och i det öppna kommentarsfältet svara upp mot tävlingsuppgifterna. Genom att delta godkänner du till att medverka i att storyn används i vår marknadsföring och syns i vår social media: Vi kommer i bild och text att följa dig som vinnare och din resa, från första mötet med designer till att diamantringen är färdig och sitter på ditt finger.

Följ oss på Instagram:
https://www.instagram.com/jarlsandin.se/
Gilla oss på Facebook:
https://www.facebook.com/jarlsandin/

Anställda hos Jarl Sandin får ej delta i tävlingarna.

Tävlingens början och slut

Tävlingen pågår den 16 februari-17 mars 2019 på Jarl Sandins konton på Instagram och Facebook.

Vinnare och leverans av vinst

Vinnare kontaktas 18-20/3 2019 via Facebook/Instagram och presenteras den 20/3 2019 i våra sociala kanaler.

Vinst och vinstens värde

Vinsten består av material till en vigselring: guld samt utvald naturlig diamant av kvaliteten TW (F) VS1.
Värde för ringens material är: 50 000:-

Utöver material ingår designtid, timmar det tar designer att rita vinnarens önskering samt tid för guldsmed i huset att smida ringen, infatta och färdigställa den samt gravera den.

Totalt vinstvärde: 60 000:-.

Observera:
Resor till möten med designer och till vår butik i Göteborg för avhämtning av vinsten ingår INTE, utan bekostas själv av vinnaren.

Vinsten går ej att byta mot kontanter eller mot andra smycken. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vid frågor om tävlingen kontaktar du info@jarlsandin.se.

Jury och vinnare

Juryn består av representanter från Jarl Sandin Watches & Jewellery. Juryn väljer ut vinnaren bland kommentarer i kommentarsfältet till tävlingen. Bidragen bedöms efter rätt svar på faktafrågan samt känsla och relevans i personliga kommentaren vid utslagsfråga. Juryns beslut kan inte överklagas.

Tips för dig som vill tävla!
Lär dig mer om diamanter och vad som avgör kvaliteten och därmed priset på din diamant - som de grundläggande 4 C: CARAT (vikt), CUT (slipning), COLOUR (färg) och CLARITY (klarhet)!
Läs om diamanter och begreppet "carat" i vår blogg >
Diamanter, hårda men sköra >
Jarl Sandin, pionjär och först i Sverige med att redovisa diamanters kvalitet >
Vi tar ansvar för din ring: återvunnet guld samt etiska och konfliktfria diamanter >