/ Press

Högupplösta bilder & textunderlag till Ballerina från Sandin 1956

Vår vigselnyhet Ballerina väcker uppmärksamhet. Är du press, bloggar om smycken eller är samarbetspartner till Jarl Sandin och behöver högupplösta bilder & textunderlag till ditt innehåll? Här finns allt du behöver.

Bilderna står dig fritt att använda och publicera med hänvisning till källa - Foto: Jarl Sandin Watches & Jewellery


ballerina_ringar_grupp

Nyhet 2022: BALLERINA

Årets nyhet inom förlovning och vigsel: Ballerina från Sandin 1956, en nätt och graciös diamantring som äntligen tar plats på scen. En diamantring med sex nätta klor, som håller din diamant trygg igenom livets dans med din stora kärlek. Ballerina tillverkas efter dina önskemål, i guld eller platina och med en briljantslipad diamant upp till 1,40 carat.

Ballerina är skapad utifrån våra förälskade kunders visioner, något som vår chefsdesigner skickligt tolkat i ädla material. Därefter varsamt tillverkad i vår guldsmedsverkstad och nu redo för dig som går i bröllopstankar eller planerar ett frieri.

LADDA NER högupplösta bilder & textfil på Ballerina
Ladda ner här
Fri användning av bilder, vänligen ange källa!
Se Ballerina i webshop >


En ring helt enligt Jarl Sandins filosofi

Namnet Ballerina syftar på att den är graciös men samtidigt oerhört stark. En hållbar ring där din diamant sitter tryggt, redo att leva livet med dig

En ring lika graciös som en ballerina. Sex nätta klor lika starka som hennes ben. Ballerina är tillverkad av återvunnet guld och certifierade diamanter i vår egen ateljé. Skapad för att hålla en livstid och ännu längre. Enligt vår grundare Jarl Sandin ska en ring vara lika vacker från varje vinkel – precis som en dansös i en piruett. Betrakta Ballerina och avgör själv.

Stephanie Wijk, butikschef


ballerina_ringar_02-1

Inspirerad av kärlek

Inspirationen till Ballerina kom från förälskade par, som hos Jarl Sandin sökte en stilren klassisk ring av nättare slag för att manifestera sin kärlek. En diamantring med en rund, svepande, blommig känsla som just sex klor i en krans ger. Helt enligt vår grundare Jarl Sandins filosofi har Anne-Li Liljeblad, chefsdesigner Sandin 1956, förverkligat Ballerina.


DIAMANTRINGEN BALLERINA - SPECIFIKATION
Skena: Amor, bredd 2mm höjd 1,8mm
Fattning: 6 runda klor med runda toppar
Metall: rödguld, vitguld, platina
Ädelsten: briljantslipad diamant från 0,22 ct upp till 1,40 ct

Ballerina i webshop >


FÖR MER MARKNADSMATERIAL
Kontakta marknadsansvarig Torbjörn Sandin:
Telefon: 0705-93 53 24
E-post: torbjorn.jarlsandin@telia.com

Kontakta butik:
Jarl Sandin Watches & Jewellery
Kungsgatan 67
411 08 Göteborg
Tel: 031-10 59 00
info@jarlsandin.se

Läs mer:
Premiär för Ballerina: diamantring för bröllop & förlovning >>
Sandin 1956 - svenskt hantverk, bakgrund och historik >>