/ Smycken

Vår nyckelpiga gör insats för havens överlevnad

Lekfulla ringen Lady Bug från Sandin 1956 är en makalös nyckelpiga, som står ut i roséguld med en oval ametist och glimrande diamanter. Nyligen skänkte vi ett unikt exemplar av smycket till en auktion på ett event arrangerat av The Perfect World Foundation. Försäljningssumman går oavkortat till projektet Save the Ocean, som arbetar för att stoppa förstörelsen av våra hav!

Försurning, uppvärmning, överfiske samt överhängande faran med all plast i haven som förstör djurlivet är några av hoten mot våra hav. Visste du exempelvis att det varje år hamnar mer än 8 miljarder kg plast i våra hav. Man tror att om drygt 30 år kommer det att vara mer plast i haven än fisk.

event1

Vi ger The Perfect World Foundation vårt stöd

The Perfect World Foundation är en svensk ideell oberoende organisation som grundades 2010 för att öka medvetandet, samla in pengar samt agera tillsammans med djur- och naturbevarandeprojekt världen över. Jarl Sandin har valt att stödja arbetet och deltog som Golden Contributor i The Conservation Art Auction som ägde runt under en bankett på Clarion Post Hotel i Göteborg den 14 september 2017.

Vår Lady Bug i celebert sällskap

Eventet var fullsatt till sista plats och organisationens ambassadör, Hertiginnan Sarah av York var en av kvällens många prominenta gäster. Till denna liveauktion hade exklusiva objekt, resor, upplevelser samt konstverk från såväl svenska som internationella företag samt framstående konstnärer och fotografer skänkts. Alla intäkter var direkt öronmärkta till projektet Save the Ocean.

Lady Bug med gnistrande hemligheter

Vår Lady Bug ropades ut under kvällens liveauktion och såldes för 28 000 kr. Ringen är en av Jarl Sandins klassiska smycken, som utöver sin slående framsida har en överraskade baksida där en äkta diamantprydd nyckelpiga gömmer sig. Lika stolta som vi i är över smycket är vi glada över att kunna bidra med en insats för vår miljö.

Med 530 betalande gäster, kändisar, designers och bidragsgivare lyckades organisationen samla in hela 3 087 340 kr.

Vi önskar The Perfect World Foundation all lycka till med projektet Save the Ocean samt deras övriga arbete.