/ Klockor

Henrik Lundqvist på världspremiären av sin egen TAG Heuer Aquaracer hos Jarl Sandin i Göteborg

Äntligen säljstart av den limiterade utgåvan av TAG Heuer Henrik Lundqvist Aquaracer. En unik klockmodell tillverkad i endast 205 exemplar och enbart för svenska och amerikanska marknaden. Röda mattan rullades ut i vår butik när TAG Heuers ambassadör King Henrik gästade världspremiären i Göteborg. Inför exalterade kunder, gästande hockeyfans och press tog han emot exemplar no 1 och visade upp den för första gången.

Artboard-3

Lanseringen av Henkes Aquaracer ägde rum fredag den 17 augusti. En glad och avslappnad TAG Heuer-ambassadör mötte upp i Jarl Sandins butik och Henke tog sig tid att både prata och fotograferas med fans, signera tröjor, hjälmar och klockarmband.

Bitmap-1

Aquaracer med blinkning till hockey

Givetvis presenterade han själv sin Aquaracer vars design han varit involverad i att designa, ett häftigt dykarur i quartzmodellen. En snygg kombination av TAG Heuer, hockey och Henrik Lundqvist – eller som han tidigare beskrivit den: ”en sportig klocka, utformad att matcha dig som följer mig och gillar vad jag gör”.
– Min Aquaracer bär mina hockeyfärger, med en 20 minuters period markerad i rött till höger och min personliga logo till vänster med mitt tröjnummer, siffran 30, placerad i en krona. Det limiterade antalet 205 har också en tanke; en blinkning till att jag draftades av New York Rangers som 205:e namn, förklarar Henrik Lundqvist.

Artboard-4

Ett engagerat samarbete

Den beundrade målvakten för NHL-laget New York Rangers och svenska landslaget berättade om sitt nu fleråriga samarbete med ikoniska TAG Heuer som han delar en talande slogan med: #DontCrackUnderPressure. ”Att klara pressen är något jag lever med under varje dag och varje match”, som Henrik uttryckte det när samarbetet offentliggjordes.
– Det är ett jätteroligt samarbete som ger mig nya möjligheter och nya utmaningar. Att få designa en egen klocka är bara ett exempel.
Han beundrar TAG Heuers historia och unika produkter och menar att de delar samma synsätt.
– Jag är stolt över att vara ambassadör och stolt över ”TAGs” självklara engagemang. Som att de utan tvekan stöttade den välgörenhetsmatch med några av Sveriges och världens bästa hockeyspelare i Oslo förra veckan som jag var med och arrangerade. Deras stöd betyder mycket för mig!

Bitmap

Jarl Sandins VD Torulf Sandin i en unik upplevelse. Nu vet han hur det känns att göra mål på Henrik Lundqvist. I bordshockey!

Lansering på rätt plats och i rätt butik

TAG Heuer är en avantgarde som stått i centrum som sponsor och tidmätare för idrotter, seglatser och inte minst motorsport. På eventet i Göteborg fanns flera representanter på plats, både från Schweiz och från den nordiska säljorganisation.
– Vi är oerhört glada över att ha Henke här idag. Och hos Jarl Sandin är vi definitivt på rätt plats och i rätt butik. För att hantera både tillfället och produkten, det vill säga klockan, krävs rätt kunskap från alla håll, fastslår Jan Häger, säljansvarig på Nortime som är officiell distributör av TAG Heuer-klockor i Sverige.
Även rent geografiskt i Sverige är vi på exakt rätt plats för en sådan här lansering, konstaterar han med ett leende.

Henrik Lundqvist är givetvis nationalhjälte – men i Göteborg är han gud.

Jan Häger, säljansvarig på Nortime

Johan CM Walter, president på Nortime Nordic instämmer och understryker sin stolthet över att ha Henke som ambassadör för TAG Heuer, just nu den enda hockeyspelaren i mixen:
– Det är fantastiskt att ha en legend som Lundqvist här ikväll. En verklig storstjärna och samtidigt unik; det finns inte så många med hans härliga personlighet!

Artboard-5
Stort tack till Team TAG Heuer för ett unikt event vid lansering av den limiterade utgåvan Henrik Lundqvist Aquaracer i vår butik.

Första TAG Heuer-eventet i Sverige

Sista punkt på dagens agenda för Henrik Lundqvist är utmaning i bordshockey. Självklart lockar möjligheten att få göra mål på Henke för såväl kunder som representanterna från TAG Heuer. En avslutande fråga: Vad tycker du om att vara tillbaka i Göteborg – och hur är det att möta dina fans?
– Det är härligt att vara i Göteborg, och jag har varit här hela sommaren! Det är familjen och havet som lockar mest. Fans springer jag på lite hela tiden och det är alltid kul när folk visar sin uppskattning. Det var fint att komma hit till Jarl Sandin och träffa klock- och hockeyälskare.

Jag har gjort en hel del roliga event med TAG Heuer i New York men detta är faktiskt första gången i Sverige.

Artboard
Världspremiär av Henrik Lundqvist Aquaracer från TAG Heuer hos Jarl Sandin.

NU KAN DU FÖRBESTÄLLA HENKES AQUARACER

TAG Heuer Henrik Lundqvist Aquaracer är visserligen limiterad men för oss svenskar ser det ljust ut. Svenska marknaden får 105 klockor av 205 totalt och det är först till kvarn som gäller.

Om du är snabb har du stor möjlighet att få välja ditt favoritnummer bland de 205 limiterade Henke-klockorna.

Prismässigt ligger modellen på 19 950 kronor och klockan kommer att vara tillgänglig från och med december 2018.
– Dagens premiärevent markerade säljstart och förbeställning kan nu läggas. Hör av dig eller kom in till oss i butik så hjälper vi dig, hälsar Torgny Sandin.

Se TAG Heuer i vår webshop >

Kontakta oss på klockavdelningen
Telefon: 031-10 59 02
E-post: ur@jarlsandin.se