/ Vigsel

Morgongåva – inspiration för brud och brudgum

Ta chansen att hylla första dagen i resten av ert liv! Morgongåvan är körsbäret på toppen av ert bröllop, en kärleksfull gåva morgonen efter bröllopsnatten. Idag uteslutande en romantisk gest, riktad både mot henne och honom. Överraska med något vackert. Ett tecken på att ni hör ihop. På riktigt. Från och med idag. Här presenterar vi inspiration på morgongåvor vi vet uppskattas.

MORGONGÅVOR TILL HENNE

morgonga-va3
Unika serien Belong från Sandin 1956 – ett Belong-örhänge eller Belong-armband som är den perfekta matchningen.

morgonga-va2
Romantiska serien True Vintage från Sandin 1956, med halssmycke, örhängen och en rad fantastiska ringar med olika diamantkvaliteter. Erbjuder en känsla av lyx med äkta känslor oach patina.

parla1
Hitta rätt pärla att dela livet med. För kvinnan som har allt är ett pärlsmycke alltid rätt.

MORGONGÅVOR TILL HONOM

paul_bracelet1
Armband är inte bara helt enligt trend utan dessutom: klassiskt! Vi älskar Paul Hewitts Anchor-serie, som finns olika utföranden och i olika färger.

Omega-Seamaster-300-2019-Master--1-of-10-
En riktig drömklocka för äventyrare på land och i haven är Omega Seamaster 300, en morgongåva som slår det mesta. Och passar den James Bond så kan den säkert matcha din blivande man?

omega1
Eller varför inte överraska med legendariska Omega Speedmaster, den enda klocka som varit på månen på Buzz Aldrins handled 1969.


Hitta ringen för förlovning och vigsel samt förnyade löften >

Vigselfoto: Rebecka Wendesten