Magisk jultävling – vinn utvalda pärlsmycken för 16.000 kr

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD – och nu med TRÖSTPRIS!
Tack alla ni som tävlat i december och generöst delat med er av era magiska rum. Extrainsatt tröstpris: I vår jultävling lyckades Laila på ett par meningar förmedla den hopplösa känslan av när magi saknas HELT och energin laddat ur långt innan jul: "Ingen magi där jag bor, blötsnö, hur roligt är det?" Vi hoppas att en extrainsatt julklapp med halssmycket Take No Shit från Efva Attling kan ge Laila en liten kick. Hennes och övriga tre vinnares motiveringar hittar du nedan. Vi önskar er alla en magisk jul, och så som ni vill ha den.

Hela december är tid för magi hos Jarl Sandin – och något av det mest fascinerande vi vet är pärlor! Tävla på Instagram eller Facebook – vinn 3 unika pärlsmycken från Drakenberg Sjölin, Efva Attling och Sandin 1956 till ett totalt värde av 16.000:-. Dela med dig av just din magiska plats i jul eller en aktivitet där du laddar energi och inspiration så har du vinstchans.

Tre magiska veckovinster i årets jultävling + ett tröstpris

priser_samlat

Vinst 7 december 2018: Le Pearl - Drakenberg Sjölin
Örhängen i silver med två sötvattenpärlor, värde 1.890 kr
VINNARE: Anni Silfver
Motivering:
Jag älskar skogen. Där hämtar jag mitt lugn. Hämtar mossa från stenar och min julkrans är en gren från en gran som jag hänger bredvid dörren. Med julgranskulor i så blir den extra vacker. Att använda naturen utan att förstöra den. Älskar julen och att fira den i lugn och ro.

Vinst 14 december 2018: Little Day Pearl - Efva Attling
Örhängen i guld med två odlade sötvattenpärlor, värde 2.900 kr.
VINNARE: Maria Elmgren-Warberg
Motivering:
Källö-Knippla, en liten nordlig ö bland Öckeröarna i Bohuslän är ett magiskt ställe för mig. Bara att gå på färjan dit får mina axlar att sjunka en decimeter och pulsen att sakta ner några slag. Att sitta på klipporna och se solnedgången färga himlen magiskt rosa, med de mäktiga klipporna och små fiskebåtar som svarta kontraster, eller att se Carlstens fästning torna upp sig mot himlen långt där borta vid horisonten. Det är magiskt vackert!

Vinst 21 december 2018: Ess - Sandin 1956
I design av Anne-Li Johansson, chefsdesigner på Jarl Sandin.
Örhängen i guld och vackra söderhavspärlor, värde 10.790 kr.
VINNARE: Monica Olsson
Motivering:
I den stora läsfåtöljen i barnbarnets rum, vi stänger dörren och sjunker ner en stund. Vi försvinner ihop till sagans land, är pirater och troll ibland, lilla Ellen och jag är ett magiskt par som på spännande och lockande äventyr far. Med henne i knät, värmen och lugnet som omger oss då, detta är min magiska plats där jag kraft och energi fyller på.

TRÖSTPRIS 21 december 2018: Take No Shit - Efva Attling
Silverhalsband, kedja med berlock i form av en graverad hästsko. Kollektionen säljs till förmån för Bris, för att stödja barnens rätt i samhället, värde 1.200 kr.
VINNARE: Laila Falk
Motivering:
Ingen magi där jag bor, blötsnö, hur roligt är det?
Energin är det inte så mycket att skryta med, endast tillräckligt för att köra till Göteborg och fira jul med ett av barnen.
Ett annat av barnen har en jädra energi, de skall bila till Kiruna, idioter i mitt tycke, 160 mil var väg, hur klokt är det?
Hoppas att allt går bra och det tredje barnet har huset fyllt av sina barn, sina barnbarn och ett antal hundar.
Så jag har valt det lugnaste alternativet.
Men ett stort problem, Lovisa, mitt gullegryn, har dragit till Austin i Texas för att mysa med pojkvännen några månader.
Nu är det de där med dessa vackra örhängena, de skulle sitta som pricken över i på hennes vackra öron. Så var det med det.

sandin-anneli-jul2018
Anne-Li Johansson har designat Ess, vår vinst 21/12.

Att träffas under misteln är en trevlig tradition. Kanske vet du att det är i de skimrande bären som magins kraft sägs sitta? Och visst liknar de pärlor? Pärlor tillför något för alla typer av personligheter och de har en speciell symbolik. Ren lycka, tycker vi!

För oss är pärlor lycka och ett av våra specialistområden: Sedan 1956 har våra pärlor valts ut med stor omsorg.

Vår grundare Jarl Sandin reste ut i världen på inköpsresor för att alltid kunna erbjuda pärlor av högsta kvalitet. Pärlorna i smycken från Sandin 1956 har en sak gemensamt: hög lyster – som aldrig kan fejkas. Den är levande och är resultatet av små droppar av fukt emellan varje tunt lager pärlemor lagt av pärlmusslan.
Lycka till i vår tävling med chans att vinna dina egna lyckopärlor! Allt om tävlingen hittar du här!

SÅ HÄR TÄVLAR DU PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK

  • Gilla oss på Facebook eller följ oss på Instagram; här hittar du vår tävlingspost för Tid för Magi hos Jarl Sandin.

  • I kommentarsfältet till tävlingsposten vill vi att du berättar om just din magiska plats eller något du gör för att ladda energi i jul. Du skriver med egna ord – och väljer själv om det blir långt eller kort.

  • En jury väljer ut tre veckovinnare som belönas med varsitt magiskt pärlsmycke från Drakenberg Sjölin, Efva Attling eller Sandin 1956, totalt värde 16.000 kr.

Deltagande

För att vara med i tävlingen måste du följa Jarl Sandin på Instagram alternativt gilla oss på Facebook och i det öppna kommentarsfältet till tävlingsposten unikt beskriva just din magiska plats i jul, en plats eller något du gör för att ladda energi. Genom att du kommenterar tävlingsposten godkänner du att din kommentar kan komma att användas i vår marknadsföring.

Följ oss på Instagram:
https://www.instagram.com/jarlsandin.se/
Gilla oss på Facebook:
https://www.facebook.com/jarlsandin/

Jury och vinnare

Juryn består av representanter från Jarl Sandin Watches & Jewellery. Juryn väljer ut tre vinnare bland kommentarer i kommentarsfältet till tävlingen. Bidragen bedöms efter känsla och relevans. Juryn avgör vilket smycke som går till vilken vinnare och juryns beslut kan inte överklagas.

Tävlingens början och slut

Tävlingen pågår den 1-21 december 2018 på Jarl Sandins konton på Instagram och Facebook.

Vinnare och leverans av vinster

Vinnare presenteras på Instagram och Facebook:
Veckovinnare 1 meddelas 7/12.
Veckovinnare 2 meddelas 14/12.
Veckovinnare 3 meddelas 21/12.
Vinnarna ansvarar för att själva kontakta Jarl Sandin på info@jarlsandin.se och meddela sina kontaktuppgifter så att vi kan skicka de fina priserna.

Anställda hos Jarl Sandin får ej delta i tävlingarna. Vinsten går ej att byta mot kontanter eller mot andra smycken. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vid frågor om tävlingen kontaktar du info@jarlsandin.se.

Läs mer om pärlor: klassisk ikon och högt upp på önskelistan >