/ Smycken

Dulong Fine Jewelry matchar och vässar din personliga look

– Din stil ska matcha ditt liv och jag vill guida dig till att bli den bästa versionen av dig själv, säger Anja Camilla Alajdi, partner och designer på Dulong Fine Jewelry samt en av Danmarks främsta stylister.

Hos Jarl Sandin kan du själv prova de smycken från Dulong Fine Jewelry du sett pryda allt från stilsäkra kvinnor på stan till kungligheter i modemagasin. Kanske är du också nyfiken på smarta, lyxiga örhänget Kharisma? Vi har ett stort urval spännande varianter och storlekar – i guld, i silver och med eller utan briljanter samt olika vidhäng.

dulong-anjaalajdi-event-2018

Ett stort sortiment Dulong Fine Jewelry finns givetvis i vår webshop, men det är alltid en fin upplevelse att uppleva Dulongs smycken i verkligheten, mot din hud. Exempelvis kollektioner som Kharisma, Piccolo, Pacific, Luna och Butterfly med mycket färg, fantastiska färgstenar, ljuvliga pärlor och ett makalöst hantverk i ädla metaller.

Dulong och Alajdi i unikt samarbete

Jarl Sandin är stolt återförsäljare av Dulong Fine Jewelry, en av de mest heta och exklusiva smycketillverkarna i Danmark just nu. Varumärket är resultatet av ett unikt samarbete mellan guldsmed Marianne Dulong och Anja Camilla Alajdi som sedan 2005 har levererat sitt kompromisslösa smyckehantverk.

Dulong-AW18_event-landing-page_620x793_1-1

Gett nytt liv åt kronprinsessans Marys rubinsmycke

Teamet gör sig ständigt aktuella; sommaren 2018 kom exempelvis coffee table-boken Royal Rubies av Nina Hald, som i detalj beskriver ett av seklets mest omfattande restaureringsprojekt. Restaureringen av ett unikt kungligt rubinset, halssmycke från tidigt 1800-tal utfört av just Dulong Fine Jewelry. En fascinerande inblick i guldsmedens hantverk och det omsorgsfulla arbetet med att ge nytt liv åt en stycke kulturhistoria; det rubinsmycke som officiellt bärs av H.K.H. kronprinsessan Mary av Danmark.

Dulong-ruby-AW18_event-landing-page_620x509_2-1

Kharisma – inträdesbiljetten till Dulong

Färgstarka Anja Camilla Alajdi innehar sedan 2002 det prestigefyllda uppdraget som just H.K.H. kronprinsessan Marys stylist. Vid ett event i vår butik visade Anja upp Dulongs kollektioner med en tydlig uppmaning att ”PROVA!” – och bistod våra kunder med personliga råd och tips.
”If it feels wrong it looks wrong” brukar jag säga.

dulong-kharisma-event

När du matchar smycken med dina kläder så ska du se till HELHETEN, menar Anja. Vad händer när du bär just detta örhänget? Och hur är passformen till just din käklinje?
– Jag ser örhänget Kharisma som inträdesbiljetten till Dulong. En idé men i 4 storlekar, 5 färger, med eller utan briljanter och med olika vidhäng. Prova och se vad som händer, utvecklar Anja.

Mitt råd är att du ska se dig själv utifrån och se dig med positivt, kritiska glasögon. Ta ställning till din kroppsbyggnad, längd, kroppsform, färger och ålder. Addera det som inte syns: dina värderingar och vad du önskar signalera och se vad du behöver addera eller förstärka.

dulong-anjaalajdi-hands-event-2018

Se kollektioner från Dulong Fine Jewelry:
https://www.jarlsandin.se/smycken-webshop/varumarken-smycken/dulong

STYLINGTIPS I BOKFORM!
I sin bok Styleguide utgiven 2015 ger Anja Camilla Alajdi sina råd för hur du hittar din personliga look, hur du uppdaterar den och inte minst hur du tillför en avgörande twist med unika accessoarer och smycken.

dulong-anja-styleguide-book2