/ Smycken

Fira livet i full blom: tävla & vinn smycken till ett värde av 8 500:-.

Vårens tävling på Instagram och Facebook är avslutad. Tre vinnare som berättade om vårens och sommaren höjdpunkter är utvalda. Vi säger grattis - och tackar alla tävlanden för alla fina sommarhälsningar ni generöst delade med er av.
Våra vinnare är meddelade!

VINST 1
Sandin 1956
Halssmycke Blossom ametist (Vitguld)
GÅR TILL:
Emma Cederwall/freddie_mamma
"Sommarens höjdpunkt; mete med min far och mina söner. Rogivande kvällar med spänningen av guppande flöte. Kaffe i en termos och lite chips. Skratt, prat och livskvalitet! Jag älskar det!"

VINST 2
Sophie By Sophie
Halssmycke Multi Stone Necklace
GÅR TILL:
Lena Karlstedt
"Premiärturen med båten, lägga till på en holme och njuta av första koppen kaffe i solen!"

VINST 3
Efva Attling
Armband Love Knot Bracelet
GÅR TILL:
Linn Askvigg/linnaskvigg
"Att slappna av under solhattens skugga, att arbeta i trädgården under vildplommonträden och tänka på inget annat än det man gör just nu. Att känna solen värma gott och att se familjen njuta av solstrålarna, att skapa minnen tillsammans. Men störst av allt är skrattet när min dotter hör fåglarnas morgonkvitter!"

TÄVLINGSREGLER FÖR INSTAGRAM OCH FACEBOOK

  • Gilla oss på Facebook eller följ oss på Instagram; här hittar du vår tävlingspost för It’s a blooming life.

  • I kommentarsfältet till tävlingsposten vill vi att du berättar vilken som är vårens eller sommarens höjdpunkt för dig. Du skriver med egna ord – och väljer själv om det blir långt eller kort.

  • En jury väljer ut tre bidrag som belönas med tre fina vinster från Sandin 1956, Efva Attling och Sophie by Sophie, totalt värde 8 500 kr.

Deltagande

För att vara med i tävlingen måste du följa Jarl Sandin på Instagram alternativt gilla oss på Facebook och i det öppna kommentarsfältet till tävlingsposten unikt beskriva vilken som är vårens eller sommarens höjdpunkt för dig. Genom att du kommenterar tävlingsposten godkänner du att din kommentar kan komma att användas i vår marknadsföring.

Följ oss på Instagram:
https://www.instagram.com/jarlsandin.se/
Gilla oss på Facebook:
https://www.facebook.com/jarlsandin/

Jury och vinnare

Juryn består av representanter från Jarl Sandin Watches & Jewellery. Juryn väljer ut tre vinnare bland kommentarer i kommentarsfältet till tävlingen. Bidragen bedöms efter känsla och relevans. Juryn avgör vilket smycke som går till vilken vinnare och juryns beslut kan inte överklagas.

Tävlingens början och slut

Tävlingen pågår den 6-31 maj 2018 på Jarl Sandins konto på Instagram och Facebook.
Söndag den 3 juni 2018 presenteras vinnarna via Jarl Sandins nyhetsbrev samt på Instagram och Facebook. De tre vinnarna får ett av nedanstående pris.

Priserna i tävlingen

bild-blogg

Sandin 1956
Hänge till halssmycke: Blossom ametist (Vitguld), värde 5 190 kr
https://www.jarlsandin.se/varens-favoriter/sandin-1956/jarl-sandin-design-282

Sophie by Sophie
Halssmycke: Multi Stone Necklace, värde 2 600 kr
https://www.jarlsandin.se/varens-favoriter/sophiebysophie/sophie-by-sophie-5413

Efva Attling
Armband Love Knot Bracelet, värde 750 kr
https://www.jarlsandin.se/varens-favoriter/efva-attling/efva-attling-144

Vinnare och leverans av vinster

Vinnarna meddelas med en kommentar från Jarl Sandin runt den 2 juni 2018. Vinnarna ansvarar för att själva kontakta Jarl Sandin på info@jarlsandin.se och meddela sina kontaktuppgifter så att vi kan skicka de fina priserna.

Anställda hos Jarl Sandin får ej delta i tävlingarna. Vinsten går ej att byta mot kontanter eller mot andra smycken. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vid frågor om tävlingen kontaktar du info@jarlsandin.se.