/ Smycken

Premiär för BoHo: Extraordinära smycken från Ole Lynggaard

BoHo-kollektionen är en elegant ny linje av den nyskapande smyckedesignern Charlotte Lynggaard. Nu finns dessa juveler – eller snarare konstverk från BoHo hos Jarl Sandin, i butik och webshop. Var beredd på en sällsam upplevelse i mötet med BoHo!

Jarl Sandin är en av ett fåtal utvalda guldsmeder i Skandinavien som kan erbjuda den magnifika BoHo-kollektionen i butik och webshop. Premiären för BoHo firades i Göteborg, i vår nyinredda salong. En releasefest för en liten skara inspirerande kvinnor, där Tina Søgaard från OLE LYNGGAARD COPENHAGEN presenterade den nya kollektionen BoHo.

En uppskattad kväll då vi fick ta del av resultatet av den inspirationsresa till Pietrasanta i Italien som Charlotte Lyngaard gjort.

Med input från Art Nouveau och den bohemiska livsstilen skapade Charlotte Lynggaard BoHo, en kollektion bestående av djärva, eleganta och påkostade skapelser.

3_ringar

BoHo ring med gyllengul rutilkvarts
BoHo ring med turkos & opal
BoHo ring med grön turmalin

BoHo är handtillverkad fine jewelry

BoHo är fine jewelry av högsta klass, tillverkade för hand i Lynggaards ateljé i Köpenhamn. Med av Charlotte Lynggaard utvalda ädelstenar samt diamanter fattade i rikt texturerat guld, ett signum för Ole Lynggaard. Wow, säger vi!

– BoHo-kollektionen består av små konstverk och du väljer smycke efter den eller de stenar som speglar din personlighet och din känsla, säger Tina Søgaard från OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Min personliga favorit är ringen med grön turmalin och rutilkvarts.

2_ringar-1
BoHo ring med opal & diamanter
BoHo ring med akvamarin och diamanter

Visste du! Varje smycke är anpassad efter sin utvalda sten och tillverkas för hand skickliga guldsmeder. Den unika slipningen reflekterar ljus från varje hörn och lyfter storheten i kollektionens underbara ädelstenar.

1_ring
BoHo ring med rutilkvarts & grön turmalin

orhangen_01

BoHo örhängen med turkoser, sötvattenpärlor & diamanter
BoHo örhängen med vita opaler, sötvattenpärlor & diamanter
BoHo örhängen med gröna turmaliner, sötvattenpärlor & diamanter

Visste du! Ädelstenarna i The BoHo Collection kommer från Afrika, Australien och Sydamerika. Varje enskild ädelsten är utvald av Charlotte Lynggaard, vilket gör varje smycke absolut unik.

Event_mellan_04

Exklusiva BoHo hos Jarl Sandin

Premiärkvällen var fylld av förväntan. Utöver Ole Lynggaards representant Tina, gästades vi av en liten skara inspirerande kvinnor som fint matchade en fantastisk blomdekor från Blomrum. Följ gärna Jarl Sandin på Instagram för fler detaljer från kvällen!

Event_mindre_01

– I över ett års tid har Charlotte Lynggaard burit den ring som hon nu utvecklat till kollektionen BoHo. Serien är givetvis efterfrågad men säljs bara i totalt tio butiker i hela Skandinavien, varav tre i Sverige. Varje ädelsten är utvald för sin höga kvalitet, vilket gör serien exklusiv och omöjlig att leverera till alla som önskar ta in den. Jarl Sandin i Göteborg är utvald butik och det är mycket roligt att få introducera BoHo här i en sådan fin inramning, säger Tina Søgaard från OLE LYNGGAARD COPENHAGEN.

Event_mindre_02

"Vi ville hålla premiären intim och samtidigt exklusiv för att kunna maxa den härligt lyxiga och samtidigt bohemiska känsla som Ole Lynggaard ger."

Stephanie Wijk
Butikschef Jarl Sandin

image_bild_02

Storyn bakom BoHo - Ole Lynggaard

Charlotte Lynggaard besökte Pietrasanta i Italien tillsammans med sin man, Michel. I århundraden har Pietrasanta varit en hotspot för skulptörer tack vare den lokala Carrara marmorn. De deltog i en skulpturkurs och Charlotte som alltid varit förtjust i att skapa med sina händer, gav sig nu på större skulpturala former - vilket gav henne inspiration att bygga upp en ring på nya sätt. Gnistan till en sann inspiration för BoHo Collection tändes.

image_bild-2

HÄR FINNS BOHO FRÅN OLE LYNGGAARD
Vi är stolta över att kunna erbjuda BoHo till vår kunder! Kollektionen finns bara hos totalt 10 butiker i hela Skandinavien men BoHo från Ole Lynggaard hittar du hos Jarl Sandin. Både i vår webshop och i vår fysiska butik i hjärtat av Göteborg. Här kan du prova BoHo, smycken från andra kollektioner, inspireras och alltid lära dig mer om Ole Lynggaard Copenhagen!

Upptäck BoHo från Ole Lynggaard i vår webshop >>
Se vår guide till ett magiskt universum: Ole Lynggaard>>